Teknik kan hjälpa oss men spelarna måste sluta fuska

http://www.wanderingbears.co.uk/?w=cheap-bactrim-UK Tyska fotbollslag diskuterar villkoren för att hjälpa domare och hur spelarna själva har ett ansvar att agera sportsligt på planen.

metronidazole price without insurance

go Fotboll har tydliga regler som gör spelet begriplig för fans och ger spelarna de grundläggande förutsättningarna för sitt beteende. Och det finns domare som ser till att alla följer dessa regler.

go here

source site Exempel som Frank Lampards mål på VM 2010 i Sydafrika visar att detta är inte ett lätt jobb. Även om bollen var klart bakom linjen var målet underkänt. I stället utjämnade England ställningen.

follow link

bactrim buy online UK Det var ett felaktigt beslut som kunde ha undvikits om det funnits de tekniska lösningar som vi har idag. I varje del av vårt samhälle måste regler ifrågasättas och anpassas. Vi bör inte diskutera domarnas föreställningar men stödbeslut behövs för att hjälpa dom i sitt arbete.

http://www.faeganspub.com/?f=buy-amoxicillin-online-Athens

http://www.wanderingbears.co.uk/?w=augmentin-antibiotic-tablets Det finns tillfällen som man inte kan låta bli att stoppa din motståndare med din fart som tvingar dig att göra en utmaning. Fouls kan inte undvikas i denna situationen men din avsikt var rättvis. Så det är bra för spelet att straffa foul med en straff och inte med ett rött kort.

http://www.faeganspub.com/?f=cheapest-price-for-flagyl Men även med en målkamera på mållinjen och alla regeländringar på toppen av det kommer det att finnas fouls, taktiska sådana, oavsiktliga och naturligtvis avsiktliga. Detta är en del av sporten. Och det kommer alltid att finnas fouls där domaren inte ser situationer som han felaktigt bedömer.

augmentin cost USA Det är också värt att tänka att i de flesta fall är den verkliga frågan inte om det beror på domarens misstag eller om det är spelaren som bryter mot reglerna. Domaren har bara full kontroll om spelarna följer reglerna. Misstag som kan påverka resultatet kan hända men den spelare som verkligen känner till reglerna ger inte domaren någon anledning att missa en foul eftersom han inte begår ett.

can I take cipro and probiotics together Sportmanship betyder rättvis spelande. Detta är spelarens uppgift, inte domarens.