Teknik kan hjälpa oss men spelarna måste sluta fuska

can you buy ampicillin over the counter in Canada Tyska fotbollslag diskuterar villkoren för att hjälpa domare och hur spelarna själva har ett ansvar att agera sportsligt på planen.

http://actiononaccess.org/?c=can-I-take-amoxicillin-with-alcohol

metronidazole buy online Canada Fotboll har tydliga regler som gör spelet begriplig för fans och ger spelarna de grundläggande förutsättningarna för sitt beteende. Och det finns domare som ser till att alla följer dessa regler.

see url

http://www.faeganspub.com/?f=zithromax-cost-NZ Exempel som Frank Lampards mål på VM 2010 i Sydafrika visar att detta är inte ett lätt jobb. Även om bollen var klart bakom linjen var målet underkänt. I stället utjämnade England ställningen.

http://www.faeganspub.com/?f=buy-amoxil-online-Berlin

tetracycline 500 mg price Det var ett felaktigt beslut som kunde ha undvikits om det funnits de tekniska lösningar som vi har idag. I varje del av vårt samhälle måste regler ifrågasättas och anpassas. Vi bör inte diskutera domarnas föreställningar men stödbeslut behövs för att hjälpa dom i sitt arbete.

buy ciprofloxacin in Seattle Washington WA USA

http://actiononaccess.org/?c=cost-of-doxycycline-Australia Det finns tillfällen som man inte kan låta bli att stoppa din motståndare med din fart som tvingar dig att göra en utmaning. Fouls kan inte undvikas i denna situationen men din avsikt var rättvis. Så det är bra för spelet att straffa foul med en straff och inte med ett rött kort.

click Men även med en målkamera på mållinjen och alla regeländringar på toppen av det kommer det att finnas fouls, taktiska sådana, oavsiktliga och naturligtvis avsiktliga. Detta är en del av sporten. Och det kommer alltid att finnas fouls där domaren inte ser situationer som han felaktigt bedömer.

source link Det är också värt att tänka att i de flesta fall är den verkliga frågan inte om det beror på domarens misstag eller om det är spelaren som bryter mot reglerna. Domaren har bara full kontroll om spelarna följer reglerna. Misstag som kan påverka resultatet kan hända men den spelare som verkligen känner till reglerna ger inte domaren någon anledning att missa en foul eftersom han inte begår ett.

bactrim prices with insurance Sportmanship betyder rättvis spelande. Detta är spelarens uppgift, inte domarens.