Ringrostighetens kval

Skulle skrivit igår, men efter en lång arbetsdag med både det ena och det andra, ryckte det lite väl mycket i golftarmen…

Pratade med Pö om matchen igår på golfbanan. Båda hade ungefär samma upplevelse.

Inför matchen hade jag en bra känsla. Nya skor och bra nyförvärv. Men. Jag hade känslan att vi inte riktigt var tårna på samma sätt som vi brukar vara. Och det syntes matchen igenom med vissa undantag.

El-giganten spelade väl. Tekniskt fint, taktiskt annorlunda och fartfyllt framåt. Skicklighet i sitt försvarsspel. En liten målvakt som inte såg mycket ut för världen, men stod på huvudet några gånger.-1

Vad som fattades för vinst? Eget spel skulle jag säga. Jag tror inte vi som spelade i försvaret slog mer än tre passningar mellan oss innan bollen gick framåt. Om det handlade om motståndarnas utgångspositioner, som var hög i försvarsspelet, eller om det snarare pekade på en ringrostig oförmåga att spela ett eget spel, låter jag vara osagt. Summan av detta blev onekligen en flängig matchbild med snabba omställningar och ett långt Gli Azzurri.

Vi gjorde 1-0 ganska oväntat. Trots att motståndarna bara hade 7 utespelare att tillgå höll de ut längre än jag trodde. 1-1 kom ännu mer oväntat. Efter vårt ledningsmål trodde jag att vi skulle excellera till slutsignalen. Bolltapp på mitten av undertecknad, sedan några missar i försvarsspelet. Henrik som räddat oss några gånger fick kapitulera.

Slutsatsen av denna match är att vi kan bättre. Vi kan spela ett eget spel.

Jag är framförallt nöjd med spelet från våra nyförvärv Henrik, Pö, Emil, Johan och Gustaf. Pirre, Richard och Fredrik gjorde i vanligt ordning bra ifrån sig.